PLyrics.com Forum Punk Lyrics Request Forum :  PLyrics.com
Use this forum for lyrics requests ONLY! 
en bezitten en dragen."
Posted by: caicai2017 ()
Date: May 15, 2018 12:47AM

Footwear boutique, Bodega, heeft samen met Nike en Kyrie Irving een nieuwe All-Star-versie van de aankomende goedkopere signature sneaker van Irving gemaakt. Deze samenwerking, Nike Air Max 2017 Dames die diende als een eerbetoon aan de Celtics, heeft "Boston" en www.rockstarbodies.co.uk "Pride" op zijn zijpanelen en de jaren van de 17 toonaangevende competities van de C op zijn veters. Irving nam de rechtbank tijdens de training voor het All-Star-spel tijdens het oefenen,www.robertrizzo.nl aangezien hij waarschijnlijk zijn Kyrie 4 "All-Star" aan het vlechten zal krijgen tijdens het grote spel vanavond. Bodega-branding is te vinden op de lipjes van de tong en een nieuwe Irving logo-top is op de mediale modfoot geplaatst. Neem een Nike Air Max 2017 Heren ??kijkje van dichtbij en vertel ons wat je vindt van deze Bodega x Nike-koppeling. "Ik ben opgegroeid in Afrika en heb altijd de kracht van dieren bewonderd", zegt ontwerper Kim Jones, die zijn hydrogeoloog-vader naar Kenia Adidas NMD Mujer en Botswana volgde als een jeugd. Passend genoeg was het ook een interesse in snelheid. "De cheetah is het snelste landdier, dus het is volkomen logisch als inspiratie voor mij", zegt hij.
Met de kat als startpunt mengt Jones zijn persoonlijke verhaal - inclusief zijn jeugdreizen en beroemde Londense punkattitude - tot Nike Air Max Thea Mujer een alledaagse dierlijke printvertolking van de Mercurial Nike Air Max Thea Womens Superfly 360 die is ontworpen om de aandacht te trekken, zelfs als het gaat vormt een waas op het veld. De laars verbindt ook met het geloof van Jones in de kracht van sport en zijn algehele opwinding voor innovatieve stoffen en materialen.

Van de laatste legt hij uit: "Voetbal geeft jonge mensen een gemeenschappelijk doel en stelt hen in staat deel uit te maken van de gemeenschap en zich in het echte leven te verbinden met de rest van hun gemeenschap op Nike Air Max 90 Dames Zwart het veld in plaats van alleen digitaal."

De mogelijkheid om game-changing technologie?n toe te passen, zoals Nike's volgende generatie Flyknit, trok Jones ook aan om te werken aan on-field producten. "Stof- en materiaalinnovatie begint met prestaties", zegt hij. "Mijn hoofddoel is dingen maken die superfunctioneel zijn en die mensen willen bezitten en dragen."

Cristiano Ronaldo Nike Air Max 90 Femme is van plan om de Mercurial Superfly 360 x Kim Jones tegen PSG te dragen op 6 maart. Die dag zal de boot exclusief verkrijgbaar zijn bij Nike Store Paris Champs Elysees en op nike.com tijdens de rust van de wedstrijd.

Options: ReplyQuote


Your Name: 
Your Email: 
Subject: 
Spam prevention:
Please, enter the code that you see below in the input field. This is for blocking bots that try to post this form automatically. If the code is hard to read, then just try to guess it right. If you enter the wrong code, a new image is created and you get another chance to enter it right.
CAPTCHA