PLyrics.com Forum Punk Lyrics Request Forum :  PLyrics.com
Use this forum for lyrics requests ONLY! 
s World's Shoe Lab testt
Posted by: caicai2017 ()
Date: October 29, 2018 09:55PM

Hector Espinal, een sneakerhead en een aanstaande marathonloper, was op donderdag 2 november nerveus en duizelig toen hij in de Nike Store in Flatiron www.clairerooney.co.uk District in New York stapte. Hoe kon hij niet zijn? De 26-jarige zou binnenkort een van een minuscule groep individuen zijn om de Vaporfly Elite te bezitten - de schoen die Eliud Kipchoge van het Breaking2-experiment van Nike beroemd droeg in mei, toen hij probeerde de barrière van twee uur over 26,2 mijl te kraken. Uit elk item in de 112-paarcollectie van Nike Air Presto Womens Espinal, dat hij opsplitst tussen zijn appartement in Bronx en het huis van zijn moeder, zou deze schoen van $ 600, maat 9, afgestemd door Nike Air Max 90 Homme Bleu Nike om precies overeen te komen met de voetmechanica van Kipchoge, het meest symbolisch zijn.
"Het is net als het bezitten van een vrienden-en-familieversie van de meest populaire lifestyle-schoen ooit, alleen dat deze iets voor ons betekent, lopers", grapt hij. "Het is het bewijs dat niets onmogelijk is. Het is het bewijs dat we met de juiste Nike Air Vapormax Femme training en de juiste technologie alles kunnen doen wat we willen. "
Espinal ging 6:21 door de vijf stadsdelen van de New York City-marathon van dit jaar, Nike Air Huarache Mujer maar niet in zijn nieuwe Vaporfly Elites. Hij zou hebben, zegt hij, als hij ze eerder in de trainingscyclus had gekregen. In plaats daarvan koos hij een van de twee paren die hij bezit van Nike's Zoom Vaporfly Nike Air Odyssey Femme 4%, een schoen van $ 250 die bijna identiek is aan de Elite. De 4% maakt gebruik van hetzelfde lichtgewicht Zoom X-schuim en Nike Air Vapormax Femme koolstofvezelplaat als de Elite, maar met een iets ander bovendeel en is niet afgestemd op de voeten van Kipchoge (of zijn Breaking2-teamgenoten Lelisa Desisa en Zersenay Tadese). De 4% kan echter de marathontijd van een hardloper met 4 procent verkorten, net als de Elite.
"Andere op prestaties gebaseerde sneakers, zoals de lijn van LeBron en de eerste release Adidas ZX Flux Womens van de Nike Flyknit, waren groot", zegt Yu-Ming Wu, CMO bij Stadium Goods en oprichter van Sneaker Con en Sneaker Newews. "Maar er is extra hype Nike Air Max 90 Femme Fleur rond de Vaporfly Elite omdat ze verder dan beperkt zijn." Hyped? Zeker. Elke media-outlet van Wired tot GQ tot, natuurlijk, Runner's World heeft volop aandacht besteed aan de Vaporfly in zowel zijn Elite- als 4% -incarnaties. En met enige rechtvaardiging: voor veel lopers is de Vaporfly de gamechanger waarnaar ze op zoek waren. Kipchoge droeg Nike Air VaporMax Dame de Vaporfly toen hij dit jaar de Berlijn Marathon won; Galen Rupp en Tirunesh Dibaba droegen de schoen toen ze Chicago wonnen; dat deden vier van de vijf topvrouwen tijdens de NYC-marathon, inclusief de winnaar, Shalane Flanagan. Volgens een (door Nike gefinancierde) studie die in november in het tijdschrift Sports Medicine is gepubliceerd, verlaagt de Adidas NMD Dame Vaporfly echt de energiekosten van hardlopen, wat suggereert dat hardlopers van alle niveaus, niet alleen elites, sneller in de schoenen zouden zitten. Runner's World's Shoe Lab testte de Vaporfly en ontdekte dat deze 80 procent energie terugbracht in de hiel en 77 procent in de voorvoet - de hoogste waarden die we ooit hadden opgenomen.

Options: ReplyQuote


Your Name: 
Your Email: 
Subject: 
Spam prevention:
Please, enter the code that you see below in the input field. This is for blocking bots that try to post this form automatically. If the code is hard to read, then just try to guess it right. If you enter the wrong code, a new image is created and you get another chance to enter it right.
CAPTCHA