PLyrics.com Forum General Discussion Forum :  PLyrics.com
Discuss bands, songs, music genres... 
nike air max bw vit svart
Posted by: keeganjames ()
Date: October 11, 2017 10:52PMInspirerad av viktorianska mönster, är "City Collection" nike air max bw vit svart Ultra kvinnors sko en ode till Londons designarv. Sömlös sömnadskonstruktion på en smalare design med en övergripande lättare känsla, kommer dessa BW-apparater att ge en verklig känsla av gatustil till din sneaker samling den här säsongen.

nike air max bw gul män är en riktig klassiker! Inte för ingenting, älskare påminner om denna sneaker som Air Max 'Classic'. Under tiden har namnet ändrats till "BW" vilket representerar Big Window. Varför? Det är Air Max med den största synliga luftenheten i hälen. (Bortsett från 360 grader Air Max 2017 förstås!). Den feta och rena mörkblå övre kommer med läder, nubuck och mesh. Denna kombination av material garanterar en solid, läcker ikonisk Air Max. Vi hoppas att Air Max BW kommer att förbli ett tag!

Kallas för nike air max bw brun grön Nike Air Classic BW eller Nike Air Max IV. Denna körmodell debuterades först 1991. Känd för sitt "Big Window" (BW) som visar en maximal volym Air-Sole-enhet i hälen , de har släppts i en uppsättning färgvägar. Och för att fira deras 25-årsjubileum, finns det mycket mer att komma i 2016. Men först behandlar Nike oss med en re-release av originalet. Nike Air Max BW OG "Persisk Violett" är en Tinker Hatfield-design som kan skryta med en svart / vit persisk violett färgväg, kombinationsläder och syntetisk övre och en BRS 1000 kolgummivaffel yttersål.

Nu kan de gamla skolhuvudena glädjas ännu mer tack vare att Nike släppte ännu en OG från början av 90-talet, nike air max bw rosa grå i "Marina Blue", som inte har varit tillgänglig för re-cop i de 25 åren sedan vi först såg skon på hyllor. Tillverkad med användning av neoprenmask och mockaöverdelar och en större än en "Air Window" -fläkt med stora fönster som är inrymda i sneakersula. Gummierad Nike Swoosh löper från ena sidan av sneaker till den andra. "

http://www.maxultrase.com/

Options: ReplyQuote


Sorry, only registered users may post in this forum.