PLyrics.com Forum General Discussion Forum :  PLyrics.com
Discuss bands, songs, music genres... 
Nike Air Max 1 Goedkoop
Date: December 06, 2017 02:02AMJe hebt versies gezien van de Nike Air Max 1 Goedkoop die eerder werden geïnspireerd door de iconische kleuren van de Air Jordan 1, zoals de felbegeerde "Bred" -uitgave van 2015. Nu verschijnt voor het eerst een zeer "Chicago" -look versie van de klassieke hardloper, met deze opkomende colorway van de Air Max 1 Ultra in wit, zwart en rood. Of het opzettelijk was of niet, het bijgewerkte synthetische bovenwerk krijgt de herkenbare kleurencombinatie voor een look die zeker vergelijkingen zal maken met de "Chicago" Air Jordan 1. Je zult je paar snel kunnen ophalen bij bepaalde Nike Sportswear-winkels .

Nike Sportswear heeft een speciale alleen dames Nike Air Max 1 Opruiming-release voor Black Friday. De zichtbare luchtparel van Tinker Hatfield barstte in 1987 op als een must-have running-model, maar is sindsdien een lifestyle-element geworden in meer constructies dan we eerlijk kunnen rekenen met Lunarlon, Flyknit, Engineered Mesh en meer updates. Vandaag bekijken we de Nike Air Max 1 Ultra in een premium bovenwerk van metallic zilver jacquard.

Deze OG Nike Air Max 1 Online Kopen Obsidian viel voor de eerste keer in 1988 en om zijn 30-jarig jubileum te vieren, zal het model terug komen in 2018. De laatste keer dat we dit paar zagen was in 2003 en deze jubileumeditie zal gekleed gaan in het originele kleurenschema van grijs en obsidiaan over het lederen bovenwerk met rode accenten door. Een witte tussenzool completeert de stijl helemaal. De Nike Air Max 1 OG Anniversary Game Royal heeft een bovenwerk van wit gaas met neutrale grijze nubuk overlays op de zijpanelen en de hiel. De stralende ster van de schoen is Game Royal, die op de Swoosh-branding, het volledige spatbord, de bovenste oogjes en de Nike-branding op de tong en de hiel te zien is. Het aftoppen van dingen is een witte tussenzool en een zwart / witte rubberen buitenzool.

Zoek naar het Nike Air Max 1 Sale nl OG-verjaardagsspel Royal dat op 27 oktober 2017 terugkeert voor een adviesprijs van $ 140. Klik en bookmark onze Nike Air Max 1 OG-koninklijkheidsgame-pagina nu voor alle afbeeldingen, de nieuwste informatie en volledige releasegegevens. De Nike Air Max 1 30-jarig jubileumviering gaat door. Er zijn nog steeds twee maanden over en het lijkt erop dat Nike tot het allerlaatste moment speciale paren van het model blijft laten vallen. Het volgende is het Nike Air Max 1-jubileum in een schoon Aqua en Purple-kleurenschema.

Hierboven ziet u de nieuwste look van de Nike Air Max 1 Nederland rebellen schedels. Deze nieuwe versie van het klassieke Nike Air Max-model is nu verkrijgbaar en heeft een zwart leren bovenwerk, geaccentueerd door de Chrome-hits en de schedel- en gekruiste letters op de tongen. Dat is een onderdeel van een pack dat ook de Air Max 90 en 95, het thema van de schedel en gekruiste beenderen verwijst naar de rennende legende Steve Prefontaine's Marshfield High School Pirates-team met behulp van hun logo. Zwarte veters en een witte zool maken het uiterlijk van de schoen compleet. Geprijsd op $ 110, zoek deze op Nike.com evenals selecteer deelnemende retailers.

Options: ReplyQuote


Sorry, only registered users may post in this forum.