PLyrics.com Forum General Discussion Forum :  PLyrics.com
Discuss bands, songs, music genres... 
Adidas Iniki Runner Boost Zwart Bestellen
Posted by: zxctruman ()
Date: January 12, 2018 09:03PMWe hebben de Adidas Iniki Runner Boost Zwart Bestellen-vintage vintage 70s-vibes gezien met een aantal kleuren die verwijzen naar klassieke levensstijl met drie streepjes, maar nu zien we dat het model op 20 april uitmondt in nieuwe territoria met tien aankomende releases. De retro-geïnspireerde Iniki Boost Runner zal beschikbaar zijn in zowel heren- als damesmaten, variërend van eenvoudige off-white suede-opties tot moderne limoengroene accenten, zeker voor degenen die bekoord zijn door de kenmerkende voltlook van Nike. Ben je klaar voor de volgende hit adidas Boost sneaker? De Iniki Runner Boost is het volgende silhouet dat de Three Stripes oproept dankzij de naadloze mix van vintage runner-stijl met het comfort en de moderne esthetiek van schuimdemping van volledige lengte.

Meer Adidas Iniki Runner Boost Rood Kopen nodig Kleuropties voor kleuren verbeteren? Maak je geen zorgen, adidas heeft je gedekt. We hebben de afgelopen week een handvol nieuwe adidas Iniki Runner Boost-kleurstellingen gezien en vandaag voegen we nog een ander kleurenschema toe om uit te kiezen. Deze tijd rond de Adidas Iniki Runner Boost wordt een Solid Gray en rood kleurenschema weergegeven. Constructief gezien houdt de schoen het OG als een suede en mesh-build bovenop een Boost-tussenzool, die toevallig in het wit komt (hoe lang voordat adidas ons een gekleurde boost geeft-Boost op dit model?) Het grootste deel van de schoen komt in grijstinten, terwijl de rode wordt gebruikt voor de hiel en branding, het meest opvallend de Three Stripes.

Inmiddels heb je waarschijnlijk al de adidas NMD en de adidas Ultra Boost op maat geprobeerd en weet je precies welk comfort en welke stijl beide niet-gestreepte nietjes met zich meebrengen. Maar hoe zit het met de nieuwste vintage tot moderne crossover in de Adidas Iniki Runner Boost Blauw Nederland? Vandaag bekijken we weer een andere trendy roze schaduwrijke sneaker met de exclusieve Iniki Boost Pink Gum-set voor vrouwen die later deze maand wordt uitgebracht bij geselecteerde wereldwijde retailers. Vintage suède overlays en getrommeld leer voegen een premium afwerking toe aan de klankbasissen van Clear Onix of Pearl Grey, terwijl de exclusieve eigenschappen van een vrouw een opvallende zonne-geel tint hebben op de driekleurige branding.

Een handvol kleurstellingen zal die dag gaan vallen en vandaag voegen we nog een paar toe aan de lijst. Bekijk de Adidas Iniki Runner Boost Wit Goedkoop Haze Coral voor dames. De Adidas Iniki Runner Boost Hazel Coral komt in de traditionele mesh en suède bovenkant. De koraaltint eindigt met het verzorgen van het grootste deel van het bovendeel, terwijl hits van Blue te zien zijn op de merknaam Three Stripes en het hiellipje, beide gedaan in leder. De look wordt aangevuld met de Coral veters, de White Boost tussenzool en de rubberen onderkant van het gum. DE UITVOERING VANNEIGHBORHOOD brengt de klassieke zwart / witte colorway voort die op de een of andere manier nooit oud wordt, terwijl hij een nieuw hielkapje en een volledig zwarte kleurige Boost-zool inleidt .

Adidas Originals brengt weer een nieuw klassiek hardloopmodel terug met de toevoeging van Boost-demping met de herintroductie van de Goedkope Adidas Iniki Runner Boost. Terwijl het bovendeel zacht suède en functioneel neopreen combineert in een look die veel lijkt op de adidas Gazelle, voegt de bijgewerkte Boost middenzooleenheid het gepatenteerde comfort van de nieuwste technologie van de drie strepen toe voor een gemoderniseerde stijl die perfect is voor elke gelegenheid. Vandaag bekijken we de adidas Iniki Runner Boost in twee klassieke kleurstellingen, variërend van een klassieke marine of collegiaal rood met eenvoudige accenten van wit op de zijmarkering en hiel met drie strepen terwijl een klassieke bodem met gum een ​​vintage esthetiek toevoegt aan de bijgewerkte Boost middenzooleenheid.

Options: ReplyQuote


Sorry, only registered users may post in this forum.