PLyrics.com Forum General Discussion Forum :  PLyrics.com
Discuss bands, songs, music genres... 
Lige her er der virkelig en udseende på den
Posted by: Weoderffrotom ()
Date: February 09, 2018 02:11AM

Adidas Superstar Boost debuterede i sidste uge, og hvis du ikke har hentet et par, er det ikke for sent. Set her i den OG-inspirerede hvide og sorte farvelægning, denne opgraderede version af den klassiske skaletå har en blød læderoverdel med helt ny Boost-polstring injiceret i mellemsålen for en mere behagelig tur.

Lige her er der virkelig en udseende på den fornyede løber, og i tilfælde af at du ser tæt på, kan du se de brede mundede perforeringer, Adidas eqt som hjælper linjen med skoen og slanker det hele efterpå. Glacier is og awesome grå giver dette udseende sin oomph og farvel er lidt overstyret af silhuetten selv, da den lagte månesålsål og mesh øvre tendens til at holde vores overvejelse fast på plads.

Og sprang stil ejer god ventileret permeabilitet. Denne form for uforlignelige un-seamed executive layout bestemmer, at formlen for at køre fodtøj også har enestående kvalitet. Næste atletiske sko bærbarhed gør løbere besidder hyggelige og passende oplever. Disse produkter er kendt for deres funktionalitet og komfort.

Options: ReplyQuote


Sorry, only registered users may post in this forum.