PLyrics.com Forum General Discussion Forum :  PLyrics.com
Discuss bands, songs, music genres... 
Adidas Pure Boost Goedkoop
Date: February 10, 2018 01:52AM
De slip-on esthetiek keert hier terug, evenals een uniek hielondersteuningssysteem dat het patroon van Boost nabootst voor extra eenheid overal. Ontvang ons na de pauze voor een beter overzicht van het nieuwste Adidas Pure Boost Online Kopen en laat ons weten of je deze colorway voelt door je gedachten te richten op de sectie Reacties.

Een van de nieuwste hardloopschoenen van adidas die de grenzen vervaagt tussen strikt functionele prestaties en een stijlvolle casual sneaker, de Adidas Pure Boost Sale nl ZG, arriveert nog in een van zijn beste kleurstellingen. De lichtgewicht en veerkrachtige loper die een buitenzool van EVA-schuim combineert met een tussenzool van de Boost gaat ton-sur-ton voor zijn multi-gestructureerde boven- en buitenzool, terwijl wit Boost-schuim het tussendoor opbreekt.

Bloemenbordes op prestatiegerichte lopers in niets nieuws. We hebben Nike's vernieuwde Pegasus-lijn, de Air Max en nog veel meer gezien. Maar het hebben van bloemenland op nieuwe prestatietechnologie├źn zoals Boost is een primeur. Vandaag bekijken we de Adidas Pure Boost Nederland, een nieuwe kijk op het Pure Boost-silhouet dat meer op de lifestyle-markt is gericht dan degenen die proberen extra demping te krijgen van hun hardloopmodel. Een geventileerde spiraalbodem schijnt dankzij een hoog contrastroze en rode bloemendisplay bovenop een marine-achtergrond.

De Adidas Pure Boost Goedkoop krijgt een update die bij het koude seizoen past met deze ATR (All Terrain) -versie. Gekleurd in een mengsel van kernzwart en effen grijs, is de sneaker gemaakt van een waterafstotend, gebreid bovenwerk voor een adaptieve pasvorm en een premium natuurlijk gevoel. De unieke tongconstructie met dubbelgevouwen brei past zich aan aan verschillende voetvormen en helpt de druk te verminderen, terwijl een gegoten hielkap de beweging van de achilles mogelijk maakt. Eindelijk, solide donkergrijze Boost-demping en een ATR-loopzool die als winterbanden voor je voeten werkt, completeert het ontwerp helemaal.

Voor degenen onder u die op zoek zijn naar nieuwe kleurstellingen van de adidas Pure Boost, zijn de nieuwe kleuren van het model recentelijk gedropt op adidas.com. Of je nu op zoek bent naar een tonaal en subtiel aanbod, of een colorway met een mooie Spring-pop voor hen, er is een beetje van alles voor iedereen.

Boost-technologie is tegenwoordig de belangrijkste kostwinner van de drie strepen, omdat elke schoen uitgerust met de unieke dempingstechnologie ongelooflijk goed lijkt te verkopen. Deze Adidas Pure Boost Opruiming ZG heeft veel te danken aan de unieke constructie van het bovendeel, omdat een geweven Primeknit-basis wordt gebrandmerkt met unieke drielampige logo's aan de mediale zijde die half gecamoufleerd zijn door de verweven strengen van Crystal White en Vivid Red.

Options: ReplyQuote


Sorry, only registered users may post in this forum.