PLyrics.com Forum General Discussion Forum :  PLyrics.com
Discuss bands, songs, music genres... 
Adidas Ultra Boost Triple Black
Posted by: ll5x5bu3 ()
Date: March 21, 2019 02:36AM
Adidas Sko Sort holder tingene grundlæggende med denne kommende udgave af Ultra Boost 3.0 i den vigtige sort-hvide farveway. Men denne gang får du ikke en, men to nuancer af sort til Primeknit øvre: Core Black (mørkere) og Utility Black (lysere). Bor og hæl tæller matcher i mørk sort, mens den hvide Boost mellemsål afslutter det grundlæggende og altid ønskede udseende til Ultra Boost.


Adidas Sko Herre frigiver deres fjerde rate af adidas Ultra Boost. Et af parene planlagt til debut er adidas Ultra Boost 4.0 Core Black iteration. Som Jordan Brand har patentfarver som "Bred", har Three Stripes brugt "Core Black" -ordningen på alle versioner af adidas Ultra Boost hidtil. Med en fuld sort-baseret øvre på skoens nye Primeknit mønster med en matchende bur og hæl tæller. En hvidstuds mellemsål og sort gummisål udfører designet.


I dag har vi øje på Adidas Sko Salg i velsagtens en af ​​sine bedste look endnu, og byder på en fall-klar blanding af mørk bordeaux og sort tværs skoen sædvanlige s Primeknit øverste Med hælkappe i en struktureret mat sort finish.This tid, det er det " Core Black "-variationen, et hæfteklammer i serien. Som sædvanlig sidder løberen oven på fuld længde Boost pude og sort Continental gummi.


Adidas er at omdanne den Adidas Ultra Boost Triple Black igen, denne gang med en mid silhuet, der er positionering brandet som en mere robust tage på løberen. Adidas Ultra Boost ATR er beregnet til alle terræner, og baseret på disse billeder er egnet til rimelighed Synes barske forhold som blad-laden jord og metal riste. Silhuetten adskiller sig mest fra standard Ultra Boosts i sin højde, hvilket giver et højere snit med en soklignende strikket halskæde. Ultra Boost er gået i denne retning før via specielle par som Kiths collabs, der ser mere ud end den oprindelige løber.


https://www.onlineairmaxbe.com/

Options: ReplyQuote


Sorry, only registered users may post in this forum.