PLyrics.com Forum General Discussion Forum :  PLyrics.com
Discuss bands, songs, music genres... 
Adidas EQT Support Mid Adv PK
Posted by: q1a5fw77 ()
Date: March 25, 2019 04:19AM
Adidas Sko Sort har rullet ud for mange Adidas Tubular udførelser til at tælle, da serien uden problemer blander livsstilsfølelser, præmiebygninger og et unikt komfortsystem takket være Tubular ydersålenheden. Mens Tubular-serien har taget bagsædet til både adidas NMD-serien og Ultra Boost-løbende modeller, betyder det ikke, at trefoil-mærket ikke er standset med modellen, da vi i dag ser et helt nyt Adidas Tubular Defiant remixet med ribbet strikketøj for ekstra fleksibilitet. Tubular Defiant er udstyret med en premium læder tonal øvre, mens den strikkede tå minder om, hvad Nike Sportswear gjorde med Flyknit Roshe Two udgivelser.


En anden farvevej af Adidas Sko Herre faldt bare. Denne gang klæder adidas skoen i et Triple White-tilbud for at give det det reneste udseende endnu. Tilgængelig nu, lad os se nærmere på adidas Originals EQT Support 93-16 Triple White. Adidas Originals EQT Support 93-16 er en gammeldags ny hybridmodel, der tager den øverste del af adidas Originals EQT Support 93 og placerer den oven på en Boost sål enhed for ikke blot at give det et moderniseret udseende, men også give det maksimal komfort. Skoens EQT-æstetik forbliver sandt i form, som omfatter mesh- og ruskindskonstruktionen, båndet, der anvendes som mærket Three Stripes og nogle reflekterende hits på tungen og hælen.


Adidas Sko Salg kommer snart i en speciel farveway og emballage til Roosteråret. Nu lærer vi, at de tre striber slipper mindst tre ekstra specielle kinesiske nytårsmænd til 2017, Stan Smith, Superstar og Tubular Radial. Alle tre i matchende farveveje har trioen alle sorte overdelte læder til Stan Smith og Superstar og en blanding af læder og neopren til Tubular Radial-med kontrasterende hvide såler og specielt "fjæret" skåret læder, der detaljerer på hæle for at efterligne udseendet af en roosters fjer. Hver modtager også en rooster grafisk broderi for en ekstra festlig touch.


Begivenheden, et humørligt kunstnerisk udstillingsvindue, der Adidas EQT Support Mid Adv PK blev holdt i en underjordisk mødested, indeholdt lokale udøvende kunstnere, der viste sparken gennem dans og akrobatiske bevægelser. Også stemningen var et indviklet lyshow og musik af parisisk DJ Michel Gaubert. Ifølge Adidas er de nye Nova, Doom, X og Defiant-stilarter fra Tubular-kollektionen "designet til at passe sammen med en moderne livsstil, hvor innovativ teknologi er lige så vigtig som et unikt designsprog." Stilene er udstyret med signaturenhedsenheden plukket fra klassisk Tubular 93 sneaker, men opdateret med et monokromatisk farveskema og premium materialer som neopren, læder og strikkede overdele.


https://www.onlineairmaxbe.com/

Options: ReplyQuote


Sorry, only registered users may post in this forum.