PLyrics.com Forum General Discussion Forum :  PLyrics.com
Discuss bands, songs, music genres... 
adidas campus pride
Posted by: au1s47oj ()
Date: April 14, 2019 02:27AMadidas sko sort mænd Adidas® Skateboarding Campus ADV genopliver 80'erne, hip-hop-originalen med skater-minded forstærkning og fjedrende, dæmpende støtte. Skatesko lavet i bløde suedeoverdele med en forstærket, dobbeltlags ollie zone. GEOFIT ™ konstruktion bruger en specielt polstret krave til at give en anatomisk pasform og komfort. Traditionel blonder-lukning.

adidas sko dame rosa Sockliner har en støbt EVA pude til at supplere den anatomiske støtte. BOUNCE ™ mellemsål bevarer fleksibilitet, samtidig med at der opnås en energibesparende dæmpning. Geoflex ydersål giver uovertruffen greb og fleksibilitet.

adidas sko rød og hvid The Three Stripes logoer er selvfremstillede og tonale, mens hælfanen er et tonalæder og har den eneste farveforskel på hele modellen - et guld Trefoil-logo. Læderbeklædningen giver maksimal komfort og luksuriøst element til denne enkle silhuet.

adidas campus pride Lilac / Cream-modellen har en læderoverflade, mens Navy / Cream-modellen udføres i en nubuck-overdel. Begge modeller har en læderforing, der giver en avanceret følelse, mens den razor-kantede læder 3-Stripes, Campus branding på sidepanelet, tonalblonde bomuldssnip og hæltræk sikrer ekstra stil. Endelig sidder disse modeller oven på en behagelig gummi mellemsål og en stilfuld sildben ydersål.

https://www.nicestil.com/

Options: ReplyQuote


Sorry, only registered users may post in this forum.