PLyrics.com Forum General Discussion Forum :  PLyrics.com
Discuss bands, songs, music genres... 
nike air safari monarch
Posted by: v2rka7w0 ()
Date: April 22, 2019 10:17PMnike schoenen heren zwart Geboren op de Air Safari en afgeleid van de geest van Tinker Hatfield, maakt de tijdloze afdruk nu zijn weg naar de legendarische Air Presto. Het nieuwe ontwerp is geïnspireerd op de 'Safari' Air Max 1 B, met een bedrukte bovenledem, tweekleurige eyestay en gomrubberen buitenzool.

nike schoenen dames sale Oorspronkelijk uitgebracht in 1987, heeft de Nike Air Safari een sneakerontwerp dat zijn tijd ver vooruit is. Ondanks de aanvankelijk ongunstige ontvangst, is de populariteit van de Air Safari gegroeid en heeft Nike het model meerdere malen opnieuw uitgebracht. Het meest herkenbare ontwerpelement op de Safari zijn de luipaard / grijze gespikkelde panelen, die op het moment van hun debuut niet op andere sneakers te zien waren.

nike schoenen wit met roze Gekleed in een zwart en antraciet kleurenschema. Deze Nike Air Safari heeft een bovenwerk van zwart leer met geperforeerde details op de tongen, afgewerkt met overlays met safari-opdruk.

nike air safari monarch Dit sok-achtige geconstrueerde model heeft een stretch mesh upper geaccentueerd met een mesh vamp. Andere elementen zijn onder meer: ​​de voorvoet van het Swoosh-merk, de all-over safari-print op het tuigje en de teenkap van de TPU, touwveters, hieltrekkoorden, allemaal bovenop de luchtgevulde tussenzool met flexgroeven en de rubberen buitenzool.

https://www.schoenensize.com/

Options: ReplyQuote


Sorry, only registered users may post in this forum.