PLyrics.com Forum General Discussion Forum :  PLyrics.com
Discuss bands, songs, music genres... 
Adidas Yung 1 Dames Wit
Posted by: tqqwat1v ()
Date: June 11, 2019 11:04PM
Adidas Schoenen Oranje werkt samen met de gerenommeerde Japanse graffitikunstenaar WANTO opnieuw om een ​​stenig maar ook debonair gevoel te geven aan een capsule-uitrusting voor afvallige straatartiesten. Om het type uitrusting weer te geven dat het 246-teamhoofd tijdens het maken van zijn werk zou dragen, begint de collectie met een black-out trainingspak met gele accenten aan de buitenzijde en een helder patroon op de binnenvoering, terwijl reflecterende accenten een niveau toevoegen van zichtbaarheid voor de nachtelijke werkuren. Een wit T-stuk is ook opgenomen in de capsule, met het WANTO-label op de linkerborst. De adidas Yung-1 wordt ook gemarkeerd door dezelfde zwart-gele colorway met de visueel reflecterende panelen, terwijl Gore-Tex die extra laag van duurzaamheid en bescherming toevoegt.


Adidas Schoenen Nieuwe Collectie een luxe make-over en brengt faux slangenleer aan op het lage silhouet. Deze bijzondere kijk op de Yung-1 is voorzien van een kunstleer bovenstuk van slangenhuid, merk met canvas Three Stripes in een crème kleur passend bij de voering, veters en tussenzool. Gum-hits zijn te vinden op de rubberen buitenzool, omdat de sneaker ook is uitgerust met een EVA-tussenzool.


De Adidas Schoenen Heren Blauw is de volgende samenwerking tussen het Duitse merk voor sportkleding en het merk uit Taiwan. Deze vertolking van de sneaker is een eerbetoon aan de jaren '90, die ontwerpaanwijzingen van Adidas '1997 Falcon Dorf nodig heeft. Het model heeft een neutraal en veelkleurig thema met lichtbruin nubuck-bovenwerk dat gepaard gaat met reflecterende netondervloeren in lichtgrijs. Hits van Aqua Blue, Purple en Neon Green zijn te vinden op de tong-, voering- en hielgebied, terwijl ze ook op de buitenzolen te vinden zijn. Tot de afwerking behoren de INVINCIBLE merknaam met de inscriptie op de binnenste mediale zijkanten, de mini rode geweven lipjes op de hielkap, gevolgd door crèmekleurige EVA-tussenzolen met Torsion.


In de laatste paar maanden heeft adidas verschillende iteraties van zijn Adidas Yung 1 Dames Wit uitgebracht, waaronder een gewaagde "Legend Ivy" -kleurenbaan en zelfs twee geruite stijlen. Nu brengt het merk het weer tot leven met een exclusieve BEAMS in antraciet. De neutrale versie van de retro schoen omvat een tonale look die de donkere en rokerige kleur benadrukt. Verschillende materialen aan de bovenkant bieden verschillende niveaus van textuur, wat contrast toevoegt aan het schoeisel. Het is afgewerkt met een rubber buitenzool van Torsion.


https://www.schoenenwho.com/

Options: ReplyQuote


Sorry, only registered users may post in this forum.